Lindö villaägareförening logotype

Lindö villaägareförening

Vi bevakar dina lokala intressen i Lindö/Berga (Norrköping)

Lindö Villaägareförening kallar alla medlemmar till årsmöte

Publicerat 02/05/2022

 

 

OBS! Vi avser att avveckla föreningen och första delbeslutet kommer att vara en omröstningspunkt, det är därför extra viktigt att du deltar i årets årsmöte.

Tid: Måndag 23 maj kl. 18.00-19.30

Plats: Bråviksskolans matsal

Agenda: Årsmötesförhandlingar

Övrigt: Vi bjuder på smörgåstårta och dryck

Motioner: Tillhanda senast den 16 maj, helst per e-post, info.lindovilla@gmail.com

Anmälan: Senast den 16 maj. https://www.lindovilla.se/om-foreningen/arsmote-2022

VÄLKOMNA

Bakgrund till omröstning för avveckling 

Vi har under en längre tid märkt att föreningen haft svårt att motivera och inspirerar boende i Lindö att engagera sig med ett medlemskap eller arrangemang på samma sätt som det var förr i tiden. Det har uppmärksammats på flera olika sätt, bland annat minskat antal medlemmar, mycket lågt intresse för att delta i styrelsen och för att gå på årsmöten, få besökare på sociala media och att hjälpa till vid exempelvis Valborgsfirande. 

Trots situationen har vi valt att driva vidare, även om vi haft svårt att få ihop en fulltecknad styrelse. Vi har haft en proaktiv hållning som en röst i förhållande till kommunen och Händelö och vi har vi lyckats med vissa förändringar och publicitet i media. 

Den situation vi har i år kan tyvärr beskrivas som att vi kommit till vägs ände.

Vi har endast 3% täckning av Lindös ca 2000 hushåll - det medför att föreningen går back trots att vi har en skälig årsavgift. 

Vi avser därför att Föreningen avvecklas och första delbeslutet kommer att vara en omröstningspunkt på föreningens årsmöte.

Om årsmötet bifaller förslaget, genomförs det slutgiltiga beslutet 1 månad senare. 

Om föreningen avvecklas kommer föreningens innestående medel återbetalas till de som är medlemmar 2022, enligt direktiv i stadgar

Aktuellt